Darıca ailesi iftar sofrasında buluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

BAŞKAN MUZAFFER BIYIK, İLÇE PROTOKOLÜNÜ AĞIRLADI

Darıca ailesi iftar sofrasında buluştu

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçe protokolünü iftar yemeğinde ağırladı. Darıca ailesiyle birlikte aynı masada buluşmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, birlik beraberlik içerisinde Darıca’ya hizmet ettiklerini söyledi.

Darıca Belediyesi’nin düzenlediği iftar buluşması ilçe protokolünü bir araya getirdi. Darıca sahilde yeni hizmete açılan toplantı ve konferans salonunda Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına ilçe protokolü ile birlikte kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, dernek başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve birim müdürleri katıldı. İftar yemeği Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ezanın okunmasıyla hep birlikte oruçlar açıldı. Yemeğin ardından ise dua edildi.

BIYIK’TAN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yaptığı selamlama konuşmasında Darıca ailesiyle birlikte aynı sofrada buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek ”Mübarek Ramazan ayının feyzini ve bereketini yaşadığımız bu günlerde Darıca’da görev yapan tüm kurum ve kuruluşların yöneticileri ile iftar programında birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Pandemi nedeniyle iki yıldır bir araya gelemiyorduk. Darıca ailesi olarak büyük bir aileyiz. Allah birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozmasın. Mübarek Ramazan ayının ülkemize ve İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. İftar yemeğimize teşrif eden tüm arkadaşlarıma katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

BURASINI SİZİN İÇİN HİZMETE AÇTIK

İftar buluşmasının gerçekleştiği toplantı ve konferans salonunun derneklerin ve sivil toplum kuruluşlarının kullanımına açık olduğunu da belirten Başkan Muzaffer Bıyık, “İlçemizin en önemli ihtiyaçlarından biri olan toplantı ve konferans salonunu hizmete açtık. Bugün olduğu gibi her zaman sizin hizmetinizde olacak. Burası kimsenin özel locası, toplantı yeri olmayacak. Derneklerimiz, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ne zaman isterlerse burada toplantı ve organizasyon yapabilecek. Burasını sizler için hizmete açtık” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Darıca ailesi iftar sofrasında buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!