Çiftçi, ilk kez oruç tutan çocuklarla iftar yaptı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çiftçi, ilk kez oruç tutan çocuklarla iftar yaptı

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilk kez oruç tutma heyecanı yaşayan çocuklar ve aileleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, çok değer verdiği çocuklar ile her fırsatta bir araya gelmeyi sürdürüyor. Başkan Çiftçi, Çayırova ve ülkenin geleceği olan minikler ile birlikte iftar yaptı, onların heyecanını paylaştı.

İftar programında konuşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ,” “Rahmet ve bereket ayı Ramazan ayında yavrularımızla birlikte iftarda buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Rabbime hamd olsun, yine bir Ramazana bizleri kavuşturdu. Rabbim hepimizi bin aydan daha hayırlı gece olan Kadir gecesini en güzel idrak edenlerden eylesin. Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin’’ dedi

“İlk Orucum’’ programında oruç tutan çocuklar ilk kez iftar sofrasına oturup iftar vaktini beklemenin manevi hissiyatını yaşadı. İftar yemeği sonrası yemek duasına katılan çocuklar, program boyunca 11 ayın sultanına dair bilgiler öğrendi. Sahneye çıkan minikler “İbiş’’ ile beraber Ramazan manisi söyleyerek eski günlerdeki gibi pamuk şeker, mısır ve Osmanlı macunu yedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çiftçi, ilk kez oruç tutan çocuklarla iftar yaptı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!