Tahir Büyükakın

Çiftçi, dernek buluşmalarını sürdürüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde, dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Pazar günü Çayırova Ordulular Derneği’nde, dernek yönetimi ve üyelerle kahvaltıda bir araya geldi. Çayırova’nın kültürel zenginliği olan dernekleri önemsedikleri ve her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Başkan Çiftçi, kahvaltı sonrası dernek üyelerine üç yılda yapılan hizmetleri ve devam eden projeleri anlattı.

Çayırova’ya değer katacak ve prestij kazandıracak yatırımların bir bir başladığını, amaçlarının ilçenin sorunlarına kalıcı çözüm üretmek olduğunu ifade eden Başkan Çiftçi, eğitim, kültür, sanat ve sporda da adından söz ettiren bir ilçe olmak için çok önemli organizasyonlar ve adımlar attıklarını ifade etti. Hastane, Kent Meydanı, Millet Bahçesi ve küçük Sanayi Sitesi, Spor Lisesi gibi Çayırova’ya vizyon katacak dev yatırımları hayata geçireceklerini ifade eden Çiftçi, “Sizler için özveriyle çalışıyoruz, daha iyi bir Çayırova için gece gündüz çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sessiz sedasız güzel işler yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. “dedi.

Çayırova’lı hemşehrileriyle buluşmalarını sürdüreceğini belirten Çiftçi, günün anısına Ordulularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çiftçi, dernek buluşmalarını sürdürüyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!