CHP’den Makedonya Derneği Ziyareti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve ilçe yönetimi ile birlikte Kocaeli Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdi.

CHP Heyetini Kocaeli Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği önceki dönem Başkanı Fuat Biçici karşıladı. CHP’li Tarhan, Başkan Hürriyet, Başkan Çakar ve beraberlerindeki heyet, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda Kocaeli Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanlığı’na seçilen Nihat Hacıoğlu ve yeni yönetim kuruluna başarılar dilemek üzere bir araya geldi.

Kültürün kalıcılığı koruması noktasında derneklerin önemli rol oynadığını belirten Tarhan: “Derneklerimiz bizim için çok büyük önem taşıyor. Kocaelimizin önemli simgesi olan derneklerimizin her daim destekçisiyiz. Çalışmalarını yakından takip ediyor ve iletişimi aktif olarak sürdürüyoruz. Kültür bu toplumun en önemli miraslarından biridir. Bu mirası geleceğe aktarmayı ve korumayı sürdüren sivil toplum örgütlerinin yanında olmaya devam edeceğiz”

Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ne başarılar dileyen Tarhan: “Cumhuriyet Halk Partisi olarak sivil toplumun gücünü ve dayanışmayı önemsiyoruz. Kocaeli ilimizde kültürün önemini bilen ve muhafaza eden derneklerin olması bizim için onur vericidir. Derneklerimizin çalışmalarına destek vermeye her zaman hazır olduğumuzu bildirmek isterim. Bu vesile ile Dernek Başkanımız Nihat Hacıoğlu ve yeni yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Derneğimize misafirperverliğinden ötürü teşekkürlerimi sunar, çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi.

Başkan Hürriyet ise yaptığı konuşmada yeni yönetimi tebrik ederek “Üyesi olduğum dernek benim ailem, hemşehrilerimle gurur duyuyorum. Yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’den Makedonya Derneği Ziyareti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!