CHP Çayırova’ dan ailelere yardım

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, yeni yıl hediyesi olarak durumu olmayan 200 aileye ayakkabı yardımında bulundu.
CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve Çayırova İlçe Başkanlığı Kadın Kolları’nın beraber yürüttüğü “giyme giydir kampanyası” kapsamında, durumu olmayan 200 aileye ayakkabı yardımında bulunuldu.

“SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE HALKIMIZI DÜŞÜNDÜK”
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Soyluçiçek, insanların yıl başına mutlu girmelerini istediklerini belirterek, “Bizim amacımız insanlara yardımda bulunmak, onlara hizmet etmek. Biz de bu kapsamda durumu olmayan ailelere her zaman yardımda bulunarak, destek çıkmaya çalışıyoruz. Hayatlarına dokunduğumuz insanların mutluluğu ile mutlu oluyoruz. Yılbaşına girmemize çok az bir süre kalmışken, maddi durumu elverişli olmayan aileleri tespit ettik. 200 aileye Kadın Kollarımız sayesinde ulaştık ve omuz omuza vererek ayakkabı yardımında bulunduk. Bu soğuk kış günlerinde halkımızın biraz olsun yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize. Bu tür yardımlarımız her zaman devam edecek, halk için çalışmaya devam edeceğiz. Halkımızda milli piyango bileti almaktansa birkaç aileye yardımda bulunabilir” ifadelerini kullandı. Kampanyada Emeklerinden dolayı kadın kollarımıza çok teşekkür ediyoruz



WhatsApp Image 2021-12-25 at 21.34.25 (3)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP Çayırova’ dan ailelere yardım

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!