Tahir Büyükakın

ÇESK karate sporcularından 1 altın 1 gümüş

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

ÇESK karate sporcularından 1 altın 1 gümüş

Bartın’da düzenlenen Türkiye Okul Sporları Gençler A ve B Karate Şampiyonasında Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü (ÇESK) sporcuları 1 altın ve 1 gümüş madalya kazandı.

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü (ÇESK) karate takımı tatamideki formunu sürdürüyor. Aldığı başarılarla Türkiye ve Avrupa’da Çayırova’nın sesini duyuran genç karateciler başarıya doymuyor. Öz kaynaklarından birçok yıldız adayı yetiştiren ve farklı yaş kategorilerinde milli takıma yükselten Çayırova temsilcisi ilçeden bir şampiyon daha çıkardı. 4 gün süren şampiyonada Özhan Gökbulak 62 kg genç erkekler kategorisinde 1. olarak seronomide zirveye çıktı.  ÇESK müzesine 1 altın madalya daha ekleyen genç sporcu gösterdiği başarıyla Avrupa 7.si apoleti olan ikiz kardeşi Batıkan Gökbulak’a adeta nazire yaptı.
82 kg Genç Erkekler kategorisinde mücadele eden Bahadır Yüksel 3.ü olarak bronz madalya kazanma başarısı gösterdi. Şampiyona ardından ÇESK karate takımı kafilesi kente dönüş yaptı. Şampiyonadaki başarıların mutluluğunu yaşayan sporcular, desteklerinden dolayı Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÇESK karate sporcularından 1 altın 1 gümüş

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!