Çayırova’ya değer katanlar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Batıyakası Medya tarafından organize edilen Çayırova’ya değer Katanlar ödül gecesi finali Çayırova Belediyesi Konferans salonunda gerçekleşti.

Optima Makine ve Gür Savunmanın ana sponsorluğunda gerçekleşen ödül töreninde 26 ayrı kategoride ödüller sahipleri ile buluştu.

İki aylık bir hazırlık süresinde tamamlanan organizasyonunda  Ziyaettin Akbaş, Burhan Beşiroğlu, Fatih Soylu, Oruç Gökbulak, Ercan Aslan, Beysefa Düğün, Gökalp Özen, Olcay Karabağ, Özlem Kaya, Nesrin Yılmaz isimlerinden oluşturulan komisyon bölgede yapılan istişareler sonunda 26 ismi belirleyerek 14 Mart Pazartesi akşamı Çayırova Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşen ödül töreni ile belirlenen isimler ödülleri takdim edildi.

Programa, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar çakmak, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova AK parti İlçe Başkanı Servet Günay, çayırova CHP İlçe Bşakanı Cihan Soyluçiçek, Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Çayırova BBP İlçe Başkanı Necmettin Şah Ayyıldız, Deva Partisi Mehmet Saraç, Kocaeli Emlekçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, Marmara KAISİAD Derneği Şamil Yalçın, Gebze pazarcılar Odası Başkanı Hicaz Atsız, İş dünyasınıun marka isimlerinden Gültekin Şenel, Çayırova Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Şahin geceye desteklerini esirgemeyen HKN İnşaat Hakan Uğurlu, Özbaylar Makine Taner Özbay, Tanrıverdi Kardeşler Halil Tanrıverdi, Yükselbey Perde Yüksel Subaşı, Çankırılılar Dernek Başkanı Habip Köse, Çayırova Erzurumlular Dernek Başkanı Sinan Karadaş, Çayırova Spor Klübü Başkanı Muammer Aydın, Ramazan Özkürkçü, Cengizhan Ünal, Öncü OSGB Müdürü Nejla Cömert,  katılanlar arasındaydı.

Sunuculuğunu bölgemizin iş adamlarından Batıyakası Tv modaröterlerinden Özgür Agin’in yaptığı programa bölge protokolü ve Çayırova halkı katıdı. Programa aynı zamanda Batıyakası Tv ekranlarından canlı yayınlanarak törene katılmak isteyip katılamayanlarında anlık olarak programı takip etti.

Programın açılış konuşmasını yapan Batıyakası Tv Yönetim Kurulu başkanı Bülent Kömürcü katılanlara teşekkür etti. Kömürcü; “ 2008 yılında Çayırova ile tanışarak, mesleki çıkışa başladığım yer olan ilçemizde bu programın ikincisini düzenlemenin vermiş olduğu mutlulukla hepinizi selamlıyorum.

2016 Darıca, 2017 Çayırova adı altında yaptığımız bu organizasyonu 2018 yılından beri, bölgenin enleri adı altında yaptık. Bu gün ise batıyakası ilçelerini ayrı ayrı yapmanın kararını alarak bu ay Çayırova, Haziran ayında ise Darıca ilçesinde yapacağız.

Her zaman söylediğimiz gibi başarı ödüllendirilmeli. İlçemize hizmet eden ve sektöründe veya mesleğinde başarılı olan isimleri ödüllendirerek teşekkür edeceğiz.

Bu gün 14 mart tıp bayramı aramızda sağlık sektöründen isimler var başta onların olmak üzere tüm sağlıkçılarımızın 14 mart Tıp Bayramını kutluyorum.

Sözlerime son verirken ikincisini düzenlediğimiz gecemizin üçüncüsünü ve dördüncüsü düzenlemeyi de rabbim bizlere nasip etsin diyerek, gecemize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz” dedi.

26 Kategörideki ödülleri sahipleriyle buluşturan programdaki kategoriler ve ödül alan isimler ise şu şekilde.

Çayırova Prestij Ödülü/Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İş İnsanı Bay/Baran Aydın, İş İnsanı Bayan/Emel Aras, Hayırsever İş İnsanı/ Fatma Nur Çelik, Yatırım/Gür Savunma, Sanayici/Makotim, Sağlık/Derman Tıp Merkezi, Marka/Öz Çayırova Resturant&Kasap, Hemşeri Derneği/Çayırova Artvinliler Derneği, Açık Hava Reklamcılığı/Banada Reklam, Spor Adamı/Emrah Şensoy, Sporcu/Batıkan Gökbulak, Sosyal Proje/Suna Çınar, Genç İş İnsanı Bayan/Pınar Keçeci, Genç İş İnsanı bay/Mustafa Kurt, Girişimci/Olcay Takır, Organizasyon/By Ferdi Güleseven, Türk Halk Müziği Sanatçısı/Turan Ali, Gayrimenkul Firması bayan/Özay Gayrimenkul Özlem Kaplan,  Gayrimenku Firması Bay/Cabacı Gayrimenkul Sadık Cabacı, İş Sağlığı Güvebliği/Umut Şener OSGB Hamit tandoğdu, STK/Glutensiz Yaşam Derneği, Müzisyen Hasan Gelir, Svgi Ödülü/Dr. Feyzullah Baran Öztürk, Eğitime Katkı Ödülü/GTO, Eğitim Kurumu/Açı Koleji.

Gecenin sonunda ödüllerden sonra katılımcılar için çekiliş yapıldı. Yapılan çekilişte bir adet tablet, 2 adet Bay Bayan Parfüm seti, Manzaralı Duvar Kağıdı ve 2 adet Kişilik Pike Takımı hediye edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çayırova’ya değer katanlar

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!