Çayırova’nın 4 antrenörü daha oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırovanın dört Güzide sporcusu yeşil sahalar da Ahlakları ile karakterleri ile örnek gösterilen                       Yeşil sahalara yıllarca futbolcu olarak terlerini akıtan Doğukan TEZCAN, Ubeydullah ÇETİN Fahrettin GÖRMÜŞ ve Gökhan TÜRK artık Türk sporuna futbol antrenör olarak hizmet edecekler.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun açtığı antrenörlük kurslarını başarı ile tamamladılar.

Ayrıca çiçeği burnunda 4 antrenörümüz geçmişte Çayırova Gençlerbirliği Spor kulübü altında yıllarca futbol oynamış ve büyük başarılara imza atmışlardı.

Antrenörlerimizden Ubeydullah ÇETİN bölgede tanınmış spor adamı olan ve yıllarını gençlere adayan Çayırova Gençlerbirliği Spor kulübü 2.başkanı Muzaffer ÇETİN’İN oğlu olan ÇETİN futbol antrenörlük belgesine hak kazanarak gençlere hizmet bayrağını bir adım ileriye taşıyacağını göstermiş. Oldu.

Antrenörlerimizin Futbol antrenörlük kursu Kocaeli tüfat merkezinde 10 gün sürdü.                                             10 gün boyunca ünlü eski futbolcu ve spor adamı Evren TURHAN ve Serhat SÜTLÜ hocalarımızdan ders aldılar. Bu kursla bilgilerine bilgi katan antrenörlerimize bundan sonraki spor hayatlarında başarılar dileriz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çayırova’nın 4 antrenörü daha oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!