Çayırova’lı genç tiyatroculara tam not

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova Belediyesi gençler tiyatro ekibinin ilk kez oynadığı oyunun gala gösterisi yapıldı. Oyunu beğeni ile izleyen tiyatro severler, ekibi ayakta alkışladı.


Çayırova Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Sanata ve sanatçıya verdiği önemi her fırsatta gösteren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’yı kültür ve sanat kenti yapacak adımları bir bir atıyor. Belediyenin öncülüğünde Çayırova’da yaşayan tiyatro gönüllüsü gençlerden kurulan tiyatro ekibi ilk kez seyirci önüne çıkmanın heyecanını yaşadı. Yakın tarihi konu alan oyun, bir yandan seyircilere tarihe tanıklık ettirirken, diğer yandan duygulandırdı. İlgi ile takip edilen oyun seyirciden tam not aldı.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi tiyatro gösterimi sonrası bir konuşma yaptı. Performanslarından ötürü oyuncuları tek tek kutlayan Başkan Çiftçi,” Gönül coğrafyamızla ilgili güzel bir çalışma oldu. Biz 3 senedir salgın sürecini bahane ederek durmadık. Çayırova’mızı kültür sanat ve spor şehri yapmakta kararlıyız. İstiyoruz ki sanatta, kültürde, sporda adını duyuran bir ilçe olalım. Çalışmalarımız sizler için sürmeye devam edecek’’ dedi.

Oyunculara çiçek takdiminde bulunan Çiftçi, genç tiyatrocularla hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çayırova’lı genç tiyatroculara tam not

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!