Tahir Büyükakın

Çayırova’da Yaz Spor Okulları başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova Belediyesi Yaz Spor Okulları başladı. 8 farklı branşta eğitimlerin verildiği yaz okullarına 1400 öğrenci kayıt yaptırdı.

Spor Kenti Çayırova hedefiyle birçok farklı branşta elde ettiği başarılarla adını duyuran Çayırova Belediyesi, sportif faaliyetlerini yaz okuluyla sürdürüyor.
Yaz okullarında; futbol, basketbol, voleybol, boks, kickboks, karate, halk oyunları ve jimnastik branşları yer alıyor. İlginin yoğun olduğu yaz okullarında öğrenciler, hafta içi her gün antrenörler eşliğinde eğitim alıyor. Zamanlarını yaz spor okullarında değerlendiren çocuklar eğlenceli vakit geçiriyor.

Öte yandan geleceğin yıldız sporcularını yetiştirmek, sportif başarılarla ilçenin adının duyurmak ve çocukların ve gençlerin boş vakitlerinde spor yapmaları için tüm imkânlarını seferber eden Çayırova Belediyesi’nin spor kenti Çayırova yolunda attığı adımlar bir bir meyvelerini veriyor. Başta basketbol olmak üzere diğer branşlarda yıl boyu gelen başarılarla Çayırova Belediyesi sporda da adını duyurmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çayırova’da Yaz Spor Okulları başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!