Çayırova’da türkü dolu gece

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova Belediyesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde Türk Halk Müziği konseri düzenledi.

Çayırova’da kültür sanat etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Çayırova Belediyesi’nin düzenlediği Türk Halk Müziği Konserinde sahne alan sanatçılar Fikret Dolu, Tülay Maciran ve Özcan Türe türküleriyle dinleyenleri mest etti. Büyük ilgi gören konsere Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi de katıldı.

SİZ YETER Kİ İSTEYİN BİZ YAPMAYA HAZIRIZ

Sanatçıların birbirinden güzel türkülerine zaman zaman eşlik eden Başkan Çiftçi,” Bizler Çayırova’mızı hem sanatsal faaliyetlerde hem de kültürel etkinliklerde ön plana çıkartmak istiyoruz. Çayırova’da yaşayan her kardeşimizin sesine kulak vermek istiyoruz. Çok değerli sanatçılarımız var. Bu çalışmalarımız, konserlerimiz, tiyatrolarımız tüm hızıyla devam edecek. Siz yeter ki isteyin biz yapmaya hazırız’’ dedi.

Konserin bir bölümünü gençlerle birlikte dinleyen ve zaman zaman telefon ışığıyla türkülere eşlik eden Başkan Çiftçi, unutulmaz bir gece yaşatan sanatçılara teşekkür ederek, günün anısına plaket takdim etti. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çayırova’da türkü dolu gece

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!