Tahir Büyükakın

Çayırova’da onur ve ödül gecesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova’da onur ve ödül gecesi


Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 2021 yılında başarıdan başarıya  koşan Çayırova Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün  (ÇESK) onur ve ödül gecesinde başarılı  sporcuları plaketle onurlandırdı.


Çayırova Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen onur ve ödül gecesi, ÇESK Boks, Kickboks, Futbol, Jimnastik, Halk Oyunları, Yüzme, Karate ve Basketbol takımlarının tribünü selamlaması ile başladı.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İbrahim Şahin, ÇESK  Başkanı Hasan Akan ve Çayırovaspor Kulübü Başkanı Muammer Aydın’ın katıldığı gece büyük ilgi gördü.

GELECEKTEKİ BAŞARILARIMIZI KUTLUYORUZ

 Gecede bir konuşma yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi “Bir şehrin adının duyulması sadece tabelada olmayacağını biliyoruz. Şehre kimlik kazandırmak önemli. Bu kimliği kazandırmak için Çayırova’ya hastane  ve kent meydanı kazandırıyoruz, çalışmalar başladı. Bunların yanı sıra Çocuklarımızın sportif alanlarda başarılı olması bizim için çok önemli. Bu yavrularımızın gelecekteki hayallerinin gerçekleşmesi adına bizler her alanda katkı sunmaya devam edeceğiz. Bizler bu başarılarımıza başarı katmaya devam edeceğiz. Dün bitti, biz geçmiş başarılarımıza destan yazmıyoruz, gelecekte elde edeceğimiz başarılarımızı kutluyoruz’’ dedi.

ÇESK Kulübü Başkanı Hasan Akan ise, “Göreve geldiğimiz günden itibaren bütün branşlarda çok hızlı bir şekilde aktif olarak Türkiye ve bölge şampiyonluklarıyla elimizden gelen gayreti gösterdik. Kulübümüze hizmet yolunda bizleri desteklerini esirgemeyen Çayırova Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Başarılarımızın devamı gelecek’’ ifadelerini kullandı.

YÜZME VE KARATEDE BÜYÜK BAŞARILAR
Branş sayısını 5 ten 8’e yükselterek sporun her alanında olma yolunda önemli bir adım atan ÇESK, 2021 yılında Boks, Kickboks ve Basketbol takımlarını kurarken, yüzme ve karate branşlarındaki başarılarla dikkat çekti.
Yüzmede Ayberk Sivri Türkiye 6.lığı ile büyük bir başarıya imza atarken, Beste Kun 2020-21 yılının 50 metre sırt üstü stilinde yılın en iyi derecesini elde etti. Eymen Ata Haziran ayında gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonasında 50 metre serbest ve kelebek stilde en iyi Türkiye derecesi elde etti.

27 KUPA,152 ALTIN MADALYA
ÇESK Karate takımı sporcuları bugüne kadar kulübe 27 kupa kazandırırken, sporcular 152 altın, 146 gümüş ve 192 bronz madalya ile adeta tüm madalyaları silip süpürdü. Finlandiya’da gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonasında milli formayla 7.olma başarısı gösteren Batıkan Gökbulak başta Çayırova ve Kocaeli olmak üzere tüm ülkeyi gururlandırdı.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çayırova’da onur ve ödül gecesi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!