Tahir Büyükakın

Çayırova’da Lezzet Engel Tanımayacak

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova Belediyesi, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu ve Türkiye Beyaz Ay Derneği Kocaeli Şubesi’nin iş birliği ile düzenlenen “Lezzet Engel Tanımaz’’ yarışması 2 Eylül Perşembe günü yapılacak.
Çayırova Belediyesi sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam ediyor. Engelli vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını gidermek ve onları toplum hayatına daha fazla katmak için birçok faaliyet gerçekleştiren Çayırova Belediyesi, sosyal bir etkinlikle bunlara bir yenisini daha ekliyor. Engelli bireyler ve engelsiz bireylerin birlikte yaşama kültürünü oluşturmak ve birlikte çalışıldığı zaman ortaya çıkan güzellikleri topluma göstermek hedefinde olan yarışmaya Kocaeli’nin 12 ilçesinden 12 takım katılacak. Takımlar yüzde 40 üzerinde engelli raporu bulunan 2 engelli ve 1 engelsiz kişiden oluşacak.
Bol lezzetli ve bol keyifli geçmesi beklenen yarışmanın kaderi 13 jüri üyesinden oluşan jüri heyetinin kararı neticesinde belirlenecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çayırova’da Lezzet Engel Tanımayacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!