Tahir Büyükakın

Çayırova’da istiklal Marşı coşkusu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

İstiklal Marşımızın kabülünün 100. yıldönümü Mehmet Akif Ersoy’u anma günü etkinlikleri tüm yurtta olduğu gibi Çayırova’da da törenle ve coşkuyla kutlandı. Çayırova Belediyesi Kütür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova  Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir, İlçe Milli EĞitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova İlçe Spor Müdürü İbrahim Şahin  ile çok sayıda siyasi parti, sivil toplum kuruluş temsilcisi ile çeşitli okullardan öğrenciler katıldı. Programda istiklal marşımızın hangi şartlarda kabul edildiği anlatıldı.

ÖDÜLLER VERİLDİ

Çocukların ve öğretmenlerinin İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy ile ilgili sergilemiş olduğu birbirinden anlamlı tiyatro sahneleri katılımcılar tarafından büyük bir ilgi ile izlendi. İstiklal şairi Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı’nı ne şartlarda yazdığını ve o dönem yaşanan büyük mücadelelerin sahnelendirildiği tiyatronun ardından İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çayırova’da istiklal Marşı coşkusu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!