Çayırova’da ilk ders zili çaldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılının açılışı dolayısıyla Çayırova Alparslan İlkokulu’nda tören düzenlendi. Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, uzun bir aradan sonra yeniden yüz yüze eğitime başlayan öğrencilerin sevinç ve neşeni paylaştı. Pandemi tedbirleri ile eğitime başlayan okulda 34 öğretmen 953 öğrenci ile ders başı yaptı. Öğrencilerin gösterisi ile başlayan programa Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Şahin ve Çayırova MHP ilçe başkanı Yunus Emre Düztaban da katıldı.

Okullarına kavuşmanın heyecanını yaşayan minik öğrenciler, Kaymakam Hasan Gözen’in ilk ders zilini çalması ile sınıflara girdi. Tören sonrası Kaymakam Hasan Gözen, Başkan Çiftçi ve Milli Eğitim Müdürü Tunç sınıflara girerek öğrencilerle sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi. Protokol üyeleri  “İlk El İzim ‘’ köşesine el izlerini bırakarak anı ölümsüzleştirdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çayırova’da ilk ders zili çaldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!