Çayırova’da gönül elçileri sokağın kalbini dinliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova’da gönül elçileri sokağın kalbini dinliyor

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, bir süre önce hayata geçen “ Sokağın Kalbi Gönüllüleri” projesi kapsamında 1400 kişilik gönüllü elçilerle mahalle mahalle sokağın kalbini dinliyor, gelen istek, talep, şikâyet ve sorunlara anında çözüm üretiyor.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “ Sokağın Kalbi Gönüllüleri” projesi kapsamında gönüllülük esasına göre çalışan elçilerle bir araya geldi. Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nde Çayırova’nın gönül elçileri ile birlikte kahvaltı yapan Başkan Çiftçi, masaları tek tek gezerek hal ve hatırlarını sorduğu sokağın kalbi gönülleriyle bir süre sohbet etti.

ŞEHRİMİZİ SİZLERLE YÖNETECEĞİZ

İletişim uzmanı Şaban Kızıldağ’ın renkli ve eğlenceli sunumundan sonra bir konuşma yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ”Asıl derdimiz, Çayırova’lı hemşerilerimizin dertlerine ne kadar çare olup olamadığımızdır. Derdimiz hemşerilerimizin dertleri ile dertlenen insanların, yani gönül köprülerini inşa edecek gönül elçilerinin yani sizin desteğiniz ile şehrimizi yönetmektir.

Belediyemiz tarafından verilen tüm hizmetlerin, hemşerilerimize etkin, verimli, kaliteli ve sürekli sunulması için gönüllülerimizin gönüldaşlığına, bu kutlu yolculukta ihtiyacımız çok büyüktür. ”dedi

GÖNÜL ELÇİLİĞİNE İHTİYACIMIZ VAR

“Birlikte yöneteceğimiz Çayırova için, sizlerin samimiyetinize, güveninize ve gönül elçiliğinize ihtiyacımız var.” diyen Başkan Çiftçi,” Sizlerin kuracağı köprüler sayesinde, belediyemiz ile hemşerilerimiz ortak bir şekilde hareket edecek; belediye çalışanlarımız, vatandaşların tercihlerine göre hareket edecek; ortak yaşamdan kaynaklı ihtiyaçlar en etkili şekilde karşılanabilecektir.

TÜM İHTİYAÇLARA ANINDA MÜDAHALE EDECEĞİZ

Sizlerle birlikte sokağımızdaki bir ihtiyaç sahibine daha kolay ulaşabileceğiz. Bir ailenin mutluluğuna veya üzüntüsüne ortak olabileceğiz. Belediyemizin vatandaşa dokunan tüm hizmetlerini birlikte gerçekleştireceğiz. Sokağımızın tüm ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde müdahale edeceğiz. Belediye olarak daha güzel eğitimler, konferanslar, konserler düzenleyeceğiz. Kısacası sizlerle birlikte kuracağımız gönül köprüleri ile Çayırova’mızı birlikte yöneteceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Çiftçi, sokacağın kalbi gönül elçilerine 2,5 yılda yapılan hizmet ve projeleri slayt eşliğine anlattı. Program hediye takdimi ve toplu fotoğrafla sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çayırova’da gönül elçileri sokağın kalbini dinliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!