Tahir Büyükakın

Çayırova’da 2021’de sosyal yardımlar hız kesmedi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova’da 2021’de sosyal yardımlar hız kesmedi


Çayırova Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Sosyal belediyecilikte öncü ve örnek çalışmalarını 2021 yılında da sürdüren Çayırova Belediyesi, ihtiyaç sahibi ve sosyal güvencesi

olmayan vatandaşların yanında olmaya ve yardım elini uzatmaya devam etti.

3595 KİŞİYE ÇAYIROVAKART

 İlçede yardıma muhtaç ve hiçbir geliri olmayan vatandaşlara Çayırova Kart ile yardım yapan belediye, 2021 yılında 3595 kişiye daha kart vererek, ilçedeki anlaşmalı mağazalardan alışveriş yapma kolaylığı sağladı. Bu kartlara yıl içinde toplam 968.114 TL tutarında yükleme yapıldı. 570 aileden 718 kişiye 13012 adet sıcak yemek ulaştırıldı. 358 aileye toplamda 160 ton kömür yardımında bulunuldu. İhtiyaç sahiplerine 15.000 gıda kolisi ulaştırıldı.

ENGELLER AŞILIYIYOR

Sosyal İşler Müdürlüğü çatısı altında hizmetlerini sürdüren Engelli Koordinasyon Merkezi ise engelli vatandaşlara desteğini sürdürdü. Engelli vatandaşlara 80 adet engelli sandalyesi, 513 adet hasta ve çocuk bezi, Çölyak hastalarına 320 adet glütensiz gıda kolisi yardımı yapıldı. Ayrıca 1223  engelli hastanın hastanelere ulaşımı sağlandı.
Yıl boyunca yetim ve öksüz çocuklarında takibini yapan Çayırova Belediyesi, Ramazan Bayramında yetim ve öksüz çocukları giydirdi, kış mevsimi gelirken çocuklara bot ve mont yardımında bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çayırova’da 2021’de sosyal yardımlar hız kesmedi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!