Çayırova ve Darıca İlçelerimizde 31 Aile Ziyaret Edildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Mübarek Ramazan ayının her gününü ziyaretlerle geçiren ve hane sahipleriyle bire bir görüşen Vali Seddar Yavuz ve en büyük destekçisi eşi Selda Yavuz Hanımefendi dertlere çözüm olmaya devam ediyorlar.


Şehitlerimizin Emanetleri ve Gazilerimiz Ziyaret Edildi


İlçe ziyaretleri kapsamında Gazi ve Şehit aileleriyle bir araya gelmeye, minnet ve şükran dileklerini iletmeye özen gösteren Yavuz Çifti, bugün yaptıkları ziyaretlere şehitlerimizin baba ocakları ve gazilerimizin haneleriyle başladılar.

Gönülden Gönüle projesi kapsamında Çayırova ilçemizde ikamet eden Şehidimiz İlhan Küçüksolak’ın baba ocağı ile Gazimiz Ekrem Ergün  ve Darıca’da ikamet eden Şehidimiz Mevlüt Kılıç’ın emaneti ve Gazimiz Uğur Özkan’ın yaklaşmakta olan Ramazan Bayramlarını kutlayan Valimiz Seddar Yavuz ve Eşi Selda Yavuz Hanımefendi, nice bayramlara sağlıkla sıhhatle kavuşma dileklerinde bulundular. 

Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un ziyaretleri ile mutlu olan şehitlerimizin emanetleri ve gazilerimiz: “Ramazan ayında evimize kadar gelerek ziyarette bulundunuz. Bu ziyaretler vesilesiyle yüreğimiz ferahlıyor, bir nebze olsun acılarımız hafifliyor. Mevlam ayağınıza taş değdirmesin, yaptığınız hizmetleri, yardımları kabul eylesin. Çok teşekkür ediyoruz.” diyerek, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmadıkları için memnuniyetlerini belirttiler.

27 Aile Ziyaret Edildi

Şehitlerimizin emanetleri ve Gazilerimize yapılan ziyaretlerin ardından Çayırova ve Darıca ilçelerimizde ikamet eden 5 engelli, 3 yaşlı ve 19 ihtiyaç sahibi olmak üzere 27 aileyle hemhal olan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz Hanımefendi, Ramazan aylarını kutlayıp, sıkıntı ve taleplerini dinleyerek, gerekenlerin yapılacağını belirttiler.

Her çocuğun hayali olan bayram kıyafetlerini Vali babası ve annesinden alan çocuklarımızın sevinçleriyle şenlenen ziyaretler, çocuklarımızın bayrama coşkuyla girmelerine vesile oldu.

Ziyaretleri esnasında karşılaştığı vatandaşlarla muhabbette bulunan, yaklaşmakta olan Ramazan bayramlarını kutlayan ve kendilerini sevinçle karşılayan çocukların bu sevgilerine karşılıksız kalmayan Yavuz Çifti, onlara çeşitli hediyeler vererek coşkularına ortak oldular. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çayırova ve Darıca İlçelerimizde 31 Aile Ziyaret Edildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!