Çayırova Kent Konseyi Kadın Meclisinden Yeni Bir Proje Daha

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova’mızda okuma seferberliği başlatıyoruz !

8 mart dünya kadınlar gününde Çayırova kent konseyi kadın meclisinden farkındalık yaratacak bir projeye daha imza atıyor.

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan her okula bir kütüphane projesine Çayırova Kent Konseyi Kadın Meclisinden destek geldi. Böylesine önemli bir projeye kadınlar gününde düzenlenecek olan bir programla destek verecek olan kadın meclisi; proje kapsamında 8.000 kitap toplamayı hedefliyor.

Proje kapsamında halkımızın elinde bulunduğu her türlü kitapları Çayırova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan depoya getirmeleri gerekmektedir. Toplanan kitaplar 8 mart günü düzenlenecek bir tören ile ilçe milli eğitim müdürlüğüne teslim edilecektir. Proje yıl boyunca devam etmesi ve her okula bir kütüphane oluşturulana kadar projeyi destekleyeceğini dile getirildi.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan kadın Meclisi Başkanı Nesrin Yılmaz “İlçe milli eğitimimiz öncülüğüne yeni projelere imza atmaya devam edeceğiz, bu güzel projenin ilçemize yayılması için elimizden gelen tüm desteği vereceğiz” açıklaması yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çayırova Kent Konseyi Kadın Meclisinden Yeni Bir Proje Daha

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!