Çayırova Eğitiminin Huzur Bozanı, ve Beklenen Adalet!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova Eğitiminin Huzur Bozanı, ve Beklenen Adalet!

Gazetemiz güncel konularda Çayırova ilçesinin sesi olmaya devam ediyor. Eğitim gibi önemli başlıklarda ise bürokrasi ve siyasetin,sahanın nabzını gazetemiz aracılığıyla tuttuğunu görmek de bizleri mutlu ediyor.

Ama sahada artık eğitim yerine huzur bozanlar, zavallılar ve başarısızlıklar ön plana çıktıkça bizim de haberlerimizin seyri o yönde oluyor.

Çayırova ilçesinde Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi bile artık bir Fen Lisesi ile eş değer tutuluyorsa; burada ödül verilmesi gereken ile oturup nerede yanlış yapıldı denilmesi gerekenler olduğu açık!

İLKSAN seçimlerini de Kocaeli Eğitim Bir-Sen başkanı Şahin Yaşlık’ın neredeyse iki katı üyeye rağmen seçimleri kaybetmesini de iyi okumak lazım.

Hatta sitemizde haber yorumlarında Şahin Yaşlık’ın Çayırova Ak Parti ilçe Başkanı Servet Günay’a rağmen daha önceki ilçe müdürü atamaları gibi yine Şahin Yaşlık’ın istediğini ilçe milli eğitim müdürü olarak ilçe dışından getireceğini istemedikçe de hangi belge olursa olsun ya da kim isterse istesin kimsenin Çayırova ilçe milli eğitim müdürünü görevden aldıramayacağını yazma cüretini gösterenleri de hatırlatmak lazım.

Biz 12 Temmuz 2021 tarihinde yaptığımız haberde sormuştuk.
“Çayırova Eğitiminin “Huzur Bozan” ve “Zavallıları” Kimler? diye

Cevabını Bakanlık Müfettişleri ve Çayırovalı eğitimciler vermiş. Evdekal videosunun kaldırılması ve birkaç muhalife de ödül verilmesi ile de yapılan yanlışların bir kısmı gizlense de gerçekleri kamuoyunun takdirine sunuyoruz.

Çayırova Ak Parti ilçe başkanı Servet Günay’a da çağrımız. Bu iddialar ve belgeler gerek gazetemizde gerekse diğer gazetelerde yayınlandı.
Eğer size rağmen hala birileri Çayırova ilçesinde ahkam kesiyorsa, usulsüz işler yapıyorsa ne yapılmalı adalet nasıl sağlanır çok açık örneği..

Kocaeli Halk gazetesinde belgeleri ile yayınlanan haberde taşıma ihalesi usulsüzlüğü gibi benzer hatta daha hafif suçları işleyen Musabeyli İlçe Milli Eğitim Müdürü S. K., hakkında açılan soruşturmanın ardından Gebze’ye öğretmen olarak görevlendirilmesi bunun en güzel örneği..

Çayırova ilçesinde daha fazla işlediği suçlara dair belgeler yayınlanan ilçe milli eğitim müdürü ve fen lisesi müdürü ise hala görevde.

Kocaeli halk gazetesi başta olmak üzere ilçemiz yetkilileri hakkında çıkan haberlerin ayrıntılarını da yakında sizlerle paylaşacağız ama!

Artık Çayırova eğitimde artık huzur bulsun, adalet ve kalkınma Çayırova için de başlasın.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çayırova Eğitiminin Huzur Bozanı, ve Beklenen Adalet!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

2 Yorum

  1. 8 Ekim 2021, 22:16

    Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve Çayırova 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi Müdürü Hasan Yılmaz’ın yaptığı eksiklikler bakanlık müfettişleri tarafından belgelenmiş.

    Bakanlık müfettişleri tarafından daha önce usulsüz müdür ataması, resmi evrakın aslının değiştirilmesi, kantin kiralarının okul aile birliği hesabına yatması gerekirken elden alınması, öğrenci devamsızlıklarının usulsüz silinmesi gibi suçlar tespit edilerek çeşitli cezalar verilen bu ikilinin yeni suçları ortaya çıktı.

    Hatta Bakanlık tarafından görevden alınmalarına rağmen araya giren siyasiler ve sendika temsilcileri sayesinde görevlerine devam ettikleri öğrenildi.

  2. 9 Ekim 2021, 19:03

    Aşı olmayanlara aşağılama
    Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak’ın aşı olmayan öğretmenleri tehdit ettiği öne sürülmesinin ardından, Çayırova’dan da benzer bir iddia gündeme geldi. Çayırova’da öğretmenlerle toplantı yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’un aşı olmayanların eğitim seviyelerinin düşük olduğunu söylemesi öğretmenleri kızdırdı

    https://www.kocaelihalkgazetesi.com/haber/7952013/asi-olmayanlara-asagilama

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!