Çayırova Eğitiminin “Huzur Bozan” ve “Zavallıları” Kimler?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova eğitimine dair güzel haberler vermek ve başarıları paylaşmak istiyoruz ama ne mümkün! Çayırova ilçesinde eğitimciler arasında huzur yok. Sendika seçimlerinde taraf olmuş, kaybetmiş bir ilçe ….. müdürü var. Çayırova eğitimcileri arasında birlik beraberlik yok. Ak Parti Milli Eğitim Komisyon üyesi Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’ın katıldığı toplantıda Eğitim-Bir-Sen başkanı ve yönetiminden tepki iddiası var. 50’nin üzerindeki okul müdüründen katılan sayısı 28. Çayırova ilçesinde Fen Lisesine usulsüz müdür ataması var. Çayırova 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi müdürü Hasan Yılmaz’ın yemek ihalesinde usulsüzlük, kantin kiralarını elden aldığı ve öğrenci devamsızlıklarını usulsuz sildiği için Bakanlık müfettişlerinin ceza teklifleri var ama uygulayan yok! Çayırova ilçesinde öğrenci taşıma ihalesinde P plaka usulsüzlüğü var. Bakanlık müfettişlerinin verdiği cezaları uygulamayan amirler var. Ayrımclık var. Defalarca gelen ve suçlar tespit edilen 18-20 ceza alan bir EKİP var. Ama belgeleri ile yazdığımız haberlere yalan diyen bu EKİP oldukça Çayırova’da EĞİTİM yok. Ne demişti Eğitim Bir-Sen il başkanı Şahin Yaşlık Çayırova’da Eğitim yok! Peki sorumluları niye hala var! Çağrımız artık ilçe başkanına, Kaymakamına veya İl Müdürü ile Valisine değil! Çözüm Sayın Bakanımızda, Olmadı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ulaştıracağız bu vahim tabloyu. Çayırova eğitimcileri 5’ten büyüktür. Çayırova Eğitiminde “huzur bozan” ve “zavallı” paylaşımlarının arka planını ve bu 5’li ekibi belgeleri ile sizlerle paylaşacağız…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çayırova Eğitiminin “Huzur Bozan” ve “Zavallıları” Kimler?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

1 Yorum

  1. 29 Temmuz 2021, 20:42

    Türkiye 65. si bir çocuğumuza ev sahipliği yapmış 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesini böyle siyasi konularla karartılmasını doğru bulmuyorum.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!