Tahir Büyükakın

Çayırova da tamam

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova da tamam

Bem Bir Sen Kocaeli Şube Yönetimi, Yetkili Olduğu Belediyelerde Anlaşmaları İmzalamaya Devam Ediyor

Çayırova Belediyesinde 120 Sözleşmeli ve Memur Çalışanı ilgilendiren Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi, Başkanlık Makamında Düzenlenen İmza töreniyle nihayete erdi.

Çayırova Belediyesi Başkanı Bünyamın Çiftçi, Bem Bir Sen Kocaeli Şube Başkanı Faruk Zihni, Başkan Yardımcıları Aziz Kılıç, Mehmet Gökkaya, Cihad Karagöz, Sendika İşyeri temsilcisi Melik Akdaş, Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Arıkboğa’nın törende hazır bulundu.

Başkan Bünyamin Çiftçi ve Şube Başkanı Faruk Zihni Arasında imzalanan anlaşma sonucunda Çalışanlar, Sosyal Denge Sözleşmesi Ödemelerini Tavan tutar olan % 120 üzerinden alacaklar. 

İmza töreninde konuşan Şube Başkan Faruk Zihni” Başkanımız günümüz şartlarında, verilebilecek ücretin tavan tutarını çalışanlarına uygun gördü. Çalışanlarının şartlarını iyileştirme adına olumlu bir tavır sergiledi. Ben Kendisine Üyelerimiz, Şube yönetimim ve çalışan arkadaşlar adına teşekkür ediyorum. “ ifadelerinde bulundu.

Başkan Bünyamin Çiftçi “İmzaladığımız sözleşmenin, İş Barışı adına, Çalışanların durumunu iyileştirmesi adına, Hizmet kalitesine olumlu etki etmesi adına  hayırlar getirmesini diliyorum Anlaşmada emeği geçen başta çalışanlarımız ve Sendika yetkilileri olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Tören Sendika Yönetiminin Başkan Çiftçi’ye Çiçek takdim etmesiyle son buldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çayırova da tamam

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!