Çayırova Cem Evi’nde oruçlar açıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

CHP Kocaeli Çayırova Musa Abdal Cemevi’nde Canlarla oruç açtı

 

CHP Kocaeli İl Başkan Harun Özgür Yıldızlı ve yönetimi, Çayırova Musa Abdal Cemevi’nde oruç açma lokmasına katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü, Muharrem ayı dolayısı ile Çayırova Musa Abdal Cemevi’nde oruç açma lokmasına katıldı. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve eşi Betül Yıldızlı, CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve eşi Cansu Orhan, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri bir araya geldikleri Cemevi Başkan Vekili Cemal Dönmez ve vatandaşlarla oruç açtı.

CANLARA TEŞEKKÜR

Oruç açma sonrasında Cemevi bahçesinde Çayırovalı canlarla sohbet eden Başkan Yıldızlı ve partililer, vatandaşların yaşadıkları bölgeye ait görüş ve taleplerini dinledi. Kendilerini konuk ederek lokmalarını paylaştıkları için Cemevi Başkan Vekili Cemal Dönmez’in nezdinde tüm canlara teşekkür eden Başkan Yıldızlı, “Yas-ı Matem’de tutulan tüm oruçların ve edilen duaların tüm insanlık için kabul olmasını diliyorum” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çayırova Cem Evi’nde oruçlar açıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!