Çayırova Artvinliler Derneği Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ile Bir Araya Geldi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova Artvinliler dernek başkanı Ayhan Yılmaz ve Çayırova Kaymakamı Sayın Hasan Gözen, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çayırova sosyal tesislerinde kahvaltılı toplantı yaptılar. Görüşmede pandemi kuralları ve gelecekte yapılacak etkinlikler ön planda tutuldu. Toplantının en önemli noktası dernek olarak neler yapabiliriz? sorusu oldu. Dernek başkanı Ayhan Yılmaz, toplantıya katılan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’e şu sözlerle teşekkür etti:

“Çayırova Artvinliler derneği yönetimi kurulu toplantımıza katılan Çayırova Kaymakamımız Sayın Hasan GÖZEN’e nazik ziyaretinden dolayı kendilerine yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz.” dedi.

Üyeler

Ayhan YILMAZ
Asim YAZAR
Nafiz YİLDİRİM
Kamil AKGÜN
Volkan DEDE
Ercan CETİNKAYA
Suleyman YILMAZ
Fevzi AYDIN
Taylan AYDIN

2019 YILINDA AYHAN YILMAZ DÖNEMİ BAŞLADI

Merkezi Kocaeli de bulunan 2019 yılında kurulan Kocaeli Artvinliler Federasyon Başkanı Nihat Tekgümüş’ün istifa etmesinden sonra yönetim kurulu kararı ile görevi Kocaeli Çayırova Artvinliler Dernek Başkanı Ayhan Yılmaz üstlendi.

BİZDE SEVDALUKLAR ARTVİNİ GÖRÜNCE BAŞLAR DEMİŞTİ

Ayhan Yılmaz yapmış olduğu açıklamanın son bölümünde ise; “Artvin de kaderine terk edilemez. Artvin’i sevmek bireysel menfaatlere değil toplumsal menfaatler ile sevmek gerekir.

Artvin bir bütündür. Artvinli bütünlüğü çok sever. Artvinli parçalanmaz, parçalamak isteyenleri parçalar. Parçalama zihniyetinde olanlar Artvinli olamaz. Bölerek değil birleştirerek, üstüne koyarak, büyüterek, büyütülür.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çayırova Artvinliler Derneği Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ile Bir Araya Geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!