Tahir Büyükakın

Büyükşehir okul yolunda güler yüz ve sevgiyle görev başında

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Büyükşehir Zabıta ekipleri hafta içi her gün İzmit Ulugazi İlkokulu’nun önünde öğrencilerin güvenliği için güler yüzle ve sevgiyle görev başında

 

Büyükşehir okul yolunda güler yüz ve sevgiyle görev başında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, haftanın 5 günü İzmit Ulugazi İlkokulu ile İzmit ve Gebze’deki merkezi okulların önünde çocukların ve velilerin güvenliği için tedbir alıyor. Zabıta ekiplerinin bu çalışmasıyla öğrenciler güvende olurken, ailelerin de gönlü rahat ediyor. Ekipler hem servislerden, hem de velilerin özel araçlarından öğrencilerin güvenle inerek, okullarına geçmelerine yardımcı oluyor. Zabıtanın çocuklarını güler yüzlü karşılayıp, gerektiğinde ellerinden tutarak karşıya geçmesine yardımcı olmaları velilerin de takdirini topluyor. Büyükşehir Zabıtasının sevecen yaklaşımı hem velilerin, hem öğrencilerin, hem de okul yöneticilerinin güne mutlu başlamasını sağlıyor.

ÇOCUKLAR OKULA GÜVENLİ GİRİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit merkezde Yeni Yürüyüş Yolu üzerindeki Ulugazi İlkokulu çevresinde okul giriş-çıkış saatlerinde yaşanan yoğunlukta minik öğrencilerin mağdur olmaması için gerekli tüm önlemleri alıyor. Okula gelen öğrenciler ve çevredeki çocuklar için, Yeni Yürüyüş Yolu projesinde Ulugazi İlkokulun önünde bir macera parkı oluşturan Büyükşehir, öğrencilerin okula güvenle giriş çıkışını da sağlıyor.

ZABITADAN GÜLER YÜZLÜ HİZMET

Okul önünde her sabah önlem alan Zabıta ekipleri, güler yüzlü bir yaklaşımla öğrencilerin güne güvenle başlamasını sağlıyor. Okul dönemi süresince okula giriş 8:30 ile çıkış 14:30 saatlerinde, Ulugazi İlkokulu önünde 4 zabıta personeli hafta içi her gün trafik önlemini alıyor. Özellikle çocukların karşıya geçerken sıkıntı yaşamamaları için dikkatli olan ekipler, öğrenciler ile velilerin daha güvenli bir şekilde okula ulaşımlarını sağlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Büyükşehir okul yolunda güler yüz ve sevgiyle görev başında

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!