Bunun Adı Akp Tarafından Türkiye’ye Yapılan Ekonomik Bir Darbedir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, akaryakıtlardaki zam kuyruklarına ilişkin konuştu.
EPGİS’ten yapılan açıklamaya göre, motorine 1,14, benzinde 0,69, LPG’ye 0,70 kuruş zam geldi. Böylece benzinin litre fiyatı ortalama olarak Ankara’da 10,97 TL’den 11,66 TL’ye, İstanbul’da 10,92 TL’den 11,61 TL’ye, İzmir’de 10,99 TL’den 11,68 TL’ye yükselecek. Motorinin litre fiyatı ortalama olarak Ankara’da 10,36 TL’den 11,50 TL’ye, İstanbul’da 10,30 TL’den 11,44 TL’ye, İzmir’de 10,38 TL’den 11,52 TL’ye yükselecek. LPG’nin litresi Ankara’da 8,05 TL’den 8,75 TL’ye, İstanbul’da 8 TL’den 8,70 TL’ye ve İzmir’de 7,88 TL’den 8,58 TL’ye yükselecek.
Benzin, mazot ve LPG’ye yapılacak zamlar öncesi vatandaşlar da araçlarına yakıt alabilmek için soluğu istasyon önlerinde alarak uzun kuyruklar oluşturdular. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek de ortaya çıkan manzaraya ilişkin konuştu. CHP’li Soyluçiçek şu ifadeleri kullandı:
“AKP’NİN YANLIŞLARI MİLLETE ZAM OLARAK GERİ DÖNÜYOR”
“Genel Başkanımızın da belirttiği gibi başta akli melekelerini yitiren ve ülkeyi uçuruma tam gaz sürükleyen AKP’nin başındaki zat ve avaneleri apaçık bir ihanet içindeler. Attıkları her adım ülke ekonomisine, ülkemizin para birimine ve direkt olarak milletimize zarar veriyor. İnsanlarımız geçim derdi çekerken, çarşıda pazarda evine ekmek götürememenin telaşına düşerken, bu iktidar hunharca yanlışlarına devam ediyor. Bu yanlışlar da millete tepeden tırnağa zam olarak geri dönüyor.”
“PARTİMİZE ATTIĞI İFTİRALARIN HEPSİ AKP İKTİDARINDA YAŞANIYOR”
“Dün partimizi iftiralarla, yalanlarla suçlayan Erdoğan ve saray soytarıları, bugün attığı iftiraların hepsini kendi iktidarlarında millete yaşatıyor. Ekmek kuyrukları, marketlerde gıda ürünlerine uygulanan kotalar, zamlar, yasaklar, hukuksuzluklar hepsi AKP döneminde zirve yapmış durumda. İşte gördüğümüz manzara da bundan bağımsız değildir. Gecenin bir vakti insanlar şimdi de akaryakıt kuyruğunda. Bugün almazsak yarın hiç alamayacağız telaşındalar.”
“HALKIN BU KANGRENDEN KURTULMASI GEREKİR”
“Erdoğan ve iktidarı artık yönetim kabiliyetini yitirmiş ve koltuğu kaybetmeme uğruna şuursuzca davranışlarda bulunuyor. Ekonomik anlamda yapılan hamleler, atılan adımların tamamı AKP tarafından Türkiye’ye yapılan ekonomik bir darbedir. AKP büyük bir ihanet içindedir. İktidar, ülkeyi iflasa sürükleyecektir ve bir an önce yapılacak seçimle halkın bu illetten, bu kangrenden kurtulması gerekir.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bunun Adı Akp Tarafından Türkiye’ye Yapılan Ekonomik Bir Darbedir

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!