Budak çiftinin en mutlu günü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyesi , CHP Çayırova gençlik kolları başkanı ve Kocaeli Barosu avukatlarından Tayfun Budak ile iş insanı ve 2019 yerel seçimlerinde Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Adayı Burcu Başer, hayatlarını muhteşem bir düğün ile birleştirdi.
Doğa Çiftlik’te gerçekleşen muhteşem kır düğününe beklenenin çok üzerinde bir katılım olurken, düğün töreni siyasilerin akınına uğradı. CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, bir önceki dönem Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve yönetimi ile meclis üyeleri, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve yönetimi ile meclis üyeleri, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve yönetimi ile meclis üyeleri, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Gebze Belediyesi CHP Meclis Üyeleri, Çayırova Belediyesi AK Parti Meclis Üyeleri, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Zeki Karakadılar, çiftin aileleri, meslektaşları ve birçok siyasi partiden katılımcının olduğu düğün töreni, gece yarısı sonlandı. Halayların, çiftetellilerin, roman havalarının oynandığı ve pistin boş kalmadığı düğünde Burcu & Tayfun Budak çiftinin mutluluğu gözlerinden okundu. Bölge haber gazetesi olarak genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Budak çiftinin en mutlu günü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!