Tahir Büyükakın

Bölgemizin kalkınmasına destek oluyoruz

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Bölgemizin kalkınmasına destek oluyoruz

Kısa adı KAISİAD olan Marmara Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları Derneği bölge basınına ve üyelerine bir iftar yemeği verdi. Yemekte bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Yalçın;

Derneğimizin kıymetli üyeleri, değerli basın mensupları, kıymetli misafirlerimiz geleneksel hale gelmiş olan iftar programımıza hoş geldiniz.

Kıymetli Hazirun; derneğimiz kurulduğu günden itibaren birlik beraberlik içerisinde faaliyetlerine devam etmektedir. Şubat ayında yapılan kongremizde görevi devr aldığımız günden itibaren çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Seçim sürecinin sonrası yeni dernek yönetimimiz ve geçmiş dönem başkanlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde basın mensupları ile bir araya geldik. Sarıkamış programını da bu yıl başarı ile tamamlayarak bölgelmizin tanıtımına katkıda bulunduk. Siz değerli üye ziyaretlerimize devam ediyoruz. Hepinizin işyerine ziyarette bulunarak görüş alış verişinde bulunacağız. Resmi kurum ziyaretlerimiz de aynı şekilde devam ediyor. Yönetim Kurulu toplantılarımıza Haysiyet Divanı Üyelerimizide davet ederek onların da görüşleri ışığında kararlarımızı alıyoruz. Gençlik kollarımızı oluşturduk ve Onlarında çalışmalarını, projelerini yakında sizlerin beğenisine sunacağız. Derneğimizin basılı yayın organı olan KAISİAD Dergimizde de sona gelindi ve çok kısa süre sonra sizler ile paylaşıyor olacağız. Ramazan ayında derneğimize talepte bulunan ihtiyaç sahiplerine erzak yardımlarımızda devam ediyor.

Değerli Hazirun bazı çalışmalarımızı sizler ile paylaşmak istedim. Bu duygu ve düşünce ile davetimize icabet ederek birlik ve beraberlik içerisinde derneğimizin iftar programına katılımınızdan dolayı teşekkür ederim. Afiyet olsun “ dedi.
Programda Gebze’ de görev yapan Diyetisyen Hatice Başkaya’ da sağlıklı beslenme konusunda bir sunum yaparak katılımcılarını bilgilendirdi.

İftar programı Yönetim Kurulu ve Gençlik Kollarının toplu fotoğraf çekinmesi sonrası son buldu.



0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bölgemizin kalkınmasına destek oluyoruz

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!