Tahir Büyükakın

Bıyık: ‘Makamda değil sokakta olmaya devam edeceğiz’

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gönül belediyeciliği anlayışıyla makam yerine her fırsatta sokakta vatandaşla iç içe olmaya özen gösteren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, vatandaşları birebir dinleyerek çözüm üretiyor.

Makam yerine sokakta olmaya özen gösteren ve bu anlayışla her gün farklı mahallelerde güne esnaf ziyaretleriyle başlayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sorunları da makamda değil sokakta vatandaşlardan birebir dinleyerek çözüm üretiyor. Göreve geldiği günden itibaren sahadan bir an olsun ayrılmayan ve mesaisinin büyük bir bölümünü makam yerine sokakta geçiren Başkan Muzaffer Bıyık, mahalle mahalle, sokak sokak gezerek herkesi dinlemeye özen gösteriyor.

HER GÜN ESNAF ZİYARETİ

Özellikle esnaf ziyaretlerine büyük önem veren ve her yeni güne esnaf buluşmalarıyla başlayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, her gün farklı bir mahallede esnafla kahvaltı ve çay eşliğinde sohbet ederek sorunları ve talepleri dinliyor. Vatandaşlarla birebir görüşen ve samimi bir ortamda sorunlarını dinleyen Başkan Muzaffer Bıyık, talepleri not alarak çözüm üretiyor.

KAYMAKAM KARA DA EŞLİK ETTİ

Osmangazi ve Piri Reis mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a Darıca Kaymakamı Yüksel Kara da eşlik etti. Kaymakam Kara ve Başkan Muzaffer Bıyık, Osmangazi Mahallesi’nde vatandaşlarla sohbet ederken Piri Reis Mahallesi’nde de site sakinlerinin çay davetine katıldılar. Kaymakam Kara ve Başkan Bıyık, vatandaşların taleplerini dinleyip not alırken vatandaşlar da çay davetlerini geri çevirmeyen Kara ve Bıyık’a teşekkür ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bıyık: ‘Makamda değil sokakta olmaya devam edeceğiz’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!