Bıyık: “İmkanlarımızı sonuna kadar gençlere sunacağız”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

BAŞKAN MUZAFFER BIYIK, BAŞARILI GENÇ SPORCULARLA BULUŞTU

Bıyık: “İmkanlarımızı sonuna kadar gençlere sunacağız”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla başarılı sporcularla söyleşi programında bir araya geldi. Sosyal medyada canlı yayınlanan etkinlikte gençlerin sorularını yanıtlayan Başkan Bıyık, “Belediyemizin imkanlarını sonuna kadar gençlerin kullanımına sunuyoruz” dedi.

Darıca Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı gençler için hazırladığı birbirinden farklı ve özel programlarla kutluyor.  19 Mayıs Gençlik Festivali düzenleyecek olan Darıca Belediyesi, üstü açık moral otobüsü ile de mahallelerde sokak sokak 19 Mayıs coşkusunu yaşatacak. 19 Mayıs Gençlik Turnuvası da düzenleyen Darıca Belediyesi, başarılı gençlere çeşitli hediyeler verdi.

BAŞARILI GENÇ SPORCULARLA SÖYLEŞİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 19 Mayıs Gençlik Haftası dolayısıyla Darıca’da yaşayan genç ve başarılı sporcularla söyleşi programında bir araya geldi. Yeni kurulan e-spor merkezinde düzenlenen ve Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk’ün moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşiye Nurten Doğrusoy (Judo), Sude Kale (Voleybol), Mahbube Mahbude Tozlu (Tekvando), Muaz Güngör (Basketbol), Serhat Uğur (Futbol), Ada Karagülle (Yüzme), Fatih Ege Karagülle (Yüzme) ve Cemal Aka (E-Spor) katıldı. Etkinlikte gençlere yönelik projeler hakkında bilgiler veren Başkan Muzaffer Bıyık, sporcuların sorularını da tek yek yanıtladı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen söyleşide Başkan Muzaffer Bıyık, gençlerin her zaman en büyük destekçisi olmaya devam edeceklerini söyledi.

GENÇLERİN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYORUZ

Darıca Belediyesi olarak gençlerin hayallerini gerçekleştirmelerine katkıda bulunmak için çalıştıklarını kaydeden Başkan Muzaffer Bıyık, “Belediyemizin bütün imkanlarını gençlerin kullanımına sunmak için çalışıyoruz. Gençlerin penceresinden hayata bakmak ve sizlerin hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olmak istiyoruz. Bu doğrultuda çalışıyoruz. Parklarımızı, sosyal tesislerimizi, projelerimizi gençlere hitap edece şekilde gerçekleştiriyoruz. Gençler için spor salonları, kültür merkezleri, e-spor merkezi, youtube stüdyoları gibi projeleri gerçekleştiriyoruz. Her gencin bir müzik aleti çalmasını ve bir spor branşıyla ilgilenmesini arzu ediyoruz. Bu doğrultuda Darıca’da gençlere yönelik birçok projeyi hayata geçirdik. Tüm imkanlarımızı gençler için kullanmaya devam edeceğiz. Geleceğin başarılı sanatçıları ve sporcuları Darıca’dan yetişsin istiyoruz. Bütün amacımız ve çalışmalarımız bu yönde” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bıyık: “İmkanlarımızı sonuna kadar gençlere sunacağız”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!