Tahir Büyükakın

Bıyık: ‘7’den 77’ye herkesi mutlu etmek için çalışıyoruz’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Bıyık: ‘7’den 77’ye herkesi mutlu etmek için çalışıyoruz’

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, mahallelerde her yaştan gruba hizmet veren Kişisel Gelişim ve Eğitim Merkezi’ni (KİGEM) ziyaret ederek bayan kursiyerlerle bir araya geldi. Genç yaşlı, kadın erkek herkese hizmet ettiklerini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “7’den 77’ye herkesi mutlu etmek için çalışıyoruz” dedi.

Darıca Belesiyesi’nin mahallelerde her yaş grubuna hizmet vermek için hizmete aldığı Kişisel Gelişim ve Eğitim Merkezleri (KİGEM), çalışmalarını sürdürüyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, eşi Havva Bıyık ve AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç ile birlikte Bağlarbaşı Mahallesi’nde bulunan Esentepe KİGEM’de eğitim gören bayan kursiyerlerle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi.

MUTLU DARICA İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Darıca Belediyesi olarak mutlu aile mutlu Darıca anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden ve bu nedenle KİGEM’lerde sadece çocuklar değil her yaş grubuna ve özellikle de annelere yönelik kurslar düzenlediklerini belirten Başkan Muzaffer Bıyık, şöyle konuştu: “Darıca Belediyesi olarak amacımız ilçemizde yaşayan herkesin mutlu olmasını sağlamak. Bilgi evlerimizi genişleterek KİGEM’lere dönüştürdük. Sadece çocukların hizmet aldığı kurum yerine özellikle annelerin de çocuklarıyla birlikte kendilerini geliştirebilecekleri ortamlar oluşturmak istiyoruz. 7’den 77’ye herkesi mutlu etmek için çalışıyoruz. Kadınlar KİGEM’lerde aldıkları eğitimle hem kendilerini geliştiriyor hem de aile ekonomilerine katkıda bulunuyorlar.”

KADINLARDAN BAŞKAN BIYIK’A TEŞEKKÜR

KİGEM’de eğitim gören bayan kursiyerlerin talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Muzaffer Bıyık, anneler ile çocukların aynı anda eğitim alması için çalıştıklarını söyledi. Kadınlar da KİGEM ile hayata daha çok tutunduklarını belirterek kendilerini geliştirme fırsatı verdiği için Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bıyık: ‘7’den 77’ye herkesi mutlu etmek için çalışıyoruz’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!