Binali Yıldırım ve Mehmet Özhaseki Dilovası’na geliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Türkiye Cumhuriyeti son Başbakanı Binali Yıldırım ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki 27 Mayıs 2022 Cuma günü Dilovası’na geliyor.

Ahmet Eren, Huriye Eren Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Evleri Yerleşkesi imza töreni;

65. Hükümet Başbakanı ve AK Parti Genel Başkan vekili Binali Yıldırım ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin teşrifleri ile gerçekleşecek.

YILDIRIM VE ÖZHASEKİ DİLOVASI’NA GELİYOR

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in girişimleri ile KMC Kayseri Metal Center San. Ve Ticaret A.Ş tarafından Orhangazi Mahallesi Kaymakamlık karşısında yapılacak olan Ahmet Eren, Huriye Eren Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Evleri Yerleşkesi imza töreni 27 Mayıs (Cuma) günü saat 11:00’de Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

BAŞKAN ŞAYİR’DEN DİLOVALILAR’A DAVET

İki önemli ismi Dilovası’nda ağırlamanın heyecanını yaşayan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “İlçemiz için önemli bir gün yaşayacağız. Girişimlerimiz sonucu hayırsever işadamlarımız tarafından yapılacak olan Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Evleri Yerleşkesi’nin imza töreni iki önemli misafirimizin katılımı ile gerçekleşecektir. Türkiye Cumhuriyeti son Başbakanlarımızdan Binali Yıldırım ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile gerçekleşecek imza törenine tüm Dilovalılar’ı davet ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Binali Yıldırım ve Mehmet Özhaseki Dilovası’na geliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!