Beşikten Eşiğe Yetim

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

“Beşikten Eşiğe Yetim” projesi oybirliği ile kalıcı hale geldi

Çayırova Belediye meclisi önemli bir karar aldı. Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin seçim beyannamesinde yerine getirdiği ilk söz olan “Beşikten Eşiğe Yetim” projesi mecliste oybirliği ile kabul edilen yönetmelik değişikliği kalıcı hale getirildi.

Çayırova Belediyesi’nin Ocak ayı olağan meclis toplantısının ikinci birleşimi gerçekleşti. Kültür Salonu’nda meclis ikinci başkanvekili Erhan Sarıdede’nin başkanlığında yapılan toplantı, bir önceki meclis oturumuna ait karar özetlerinin okunmuş sayılması ve meclis üyelerini gündem dışı konuşmaları ile başladı.

YÖNETMELİK KAPSAMINA ALINDI

Ocak ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminde önemli bir karar alındı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin göreve geldiğinde yerine getirdiği ilk söz olan “ Beşikten Eşiğe Yetim “ Projesi kalıcı hale getiren gündem maddesi oybirliği ile kabul edildi. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yönetmeliğine eklenen madde ile yetim ve öksüz projesinin sürekli olarak devam ettirilmesi kararlaştırıldı.

Gündemdeki diğer maddelerin görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısı sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşikten Eşiğe Yetim

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!