Bem Bir-Sen Kocaeli Şubesi İkinci Sözleşmesini İmzaladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Bem Bir-Sen Kocaeli Şubesi İkinci Sözleşmesini Darıca Belediyesinde İmzaladı

Bem Bir Sen Kocaeli Şubesi Darıca Belediyesi İle Memur ve Sözleşmeli memurları ilgilendiren 2. Sözleşmesini Darıca belediyesindeki İmza töreni ile gerçekleştirdi.

Darıca belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile Bem Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı arasında imzalanan sözleşmeyle sonuçlanan törende, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Nurdoğan Yılmaz, İnsan Kaynakları Müdürü Yüksel Araz, Bem Bir Sen Kocaeli Şube Başkan Yardımcıları Fevzi Karataş, Cihat Karagöz, Volkan Şan ile İşyeri temsilcisi Yunus Karahan da hazır bulundu. Yapılan sözleşmeye göre çalışanlar 2022-2023 yılları için toplu sözleşme hükümleri kapsamında olan tavan tutarı alacaklar.

Sözleşme sonrasında Başkan Zihni “Bugün imzaladığımız ikinci Sosyal denge Sözleşmesi Tazminatımız da yapıcı tavır, tutumları ile çalışanının yanında olduğunu gösteren Başkanımız Muzaffer Bey’e üyelerimiz ve sendikamız adına teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Muzaffer Bıyık “sözleşme ile çalışanlarımızı memnun ettik. Hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Tören Çiçek takdimi ve iyi niyet dilekleri ile sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bem Bir-Sen Kocaeli Şubesi İkinci Sözleşmesini İmzaladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!