Bayan Yavuz, Ramazan Bereketini Ailelerimizle Paylaştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Vali Seddar Yavuz‘un talimatları doğrultusunda ilimizin dört bir yanında ilçe Kaymakamları, Vali Yardımcıları tarafından hane ziyaretleri gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Bu bağlamda hane ziyaretlerine her zaman desteğini, yüreğini ve sevgisini veren Vali Yavuz’un eşi Selda Yavuz Hanımefendi bugün de hane ziyaretlerini Darıca ilçemizde gerçekleştirdi.

 “Gönülden Gönüle” projesi kapsamındaki ailelere konuk olan Selda Yavuz Hanımefendi, Mübarek Ramazan ayının bereketini ulaştırarak dua almaya devam etti.

Şehidimizin Emanetleri ve Gazimiz Ziyaret Edildi

Selda Yavuz ilk olarak Şehidimiz Ennağı Çelik’in ailesini daha sonrada Gazimiz Şahin Donat’ı ziyaret etti. Vali Seddar Yavuz’un selamlarını ileten ve bir ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Bayan Yavuz, Ramazan aylarını tebrik etti.

Ziyaretlerinden duyduğu onuru ve mutluğu ifade eden Şehidimizin ailesi ve Gazimiz: “Sayın Valimize ve sizlere ne kadar teşekkür etsek az. Sizin evlerimize gelerek bu müstesna günlerde bizleri ziyaret etmesi büyük bir onur ve mutluluk.  Allah devletimize zeval vermesin. Dualarınız, hizmetleriniz kabul olsun.” diyerek, Vali Yavuz’a teşekkürlerini ilettiler.

Darıca’da Hanelerin Kapıları Aralandı, Bereket Çoğaldı

Sıkıntı ve darda kalan bir aile kalmaması için yoğun çalışma içerisinde bulunan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz Ramazan ayı ziyaretlerinde de kimsesizlerin kimi olmaya devam ediyorlar.

Şehit yakını ile Gazimizle yapılan ziyaretlerin ardından Bayan Yavuz, Darıca ilçesinde Öksüz- Yetim, Engelli ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan 13 aileyi daha evlerinde ziyaret ederek, Ramazan aylarını kutladı.  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Bayan Yavuz, gerekenlerin yapılacağını belirtti.
Bugün Darıca ilçemizde 15 aileyi ziyaret eden Bayan Yavuz,  bu mübarek Ramazan ayında her gün bir ilçemizde bize ihtiyacı olanların kapısını çalacağız diyerek şunları kaydetti: “Her zaman yanınızdayız. “Gönülden Gönüle” projemiz kapsamında toplumun dezavantajlı grupları dediğimiz Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler, ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızla gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ziyaretleri esnasında yollarda karşılaştığı vatandaşlarla muhabbette bulunan, Ramazan aylarını kutlayan Bayan Yavuz, kendisini sevinçle karşılayan çocuklarla da bir süre sohbet etti. Çocukların bu sevgilerine karşılıksız kalmayan Bayan Yavuz, onlara çeşitli armağanlar vererek sevindirdi. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bayan Yavuz, Ramazan Bereketini Ailelerimizle Paylaştı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!