Tahir Büyükakın

Bayan Yavuz, Gününü Derince İlçemize Ayırdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Bayan Yavuz, Gününü Derince İlçemize Ayırdı

Valimiz Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Valiliğimiz tarafından yürütülen Gönülden Gönüle Projesi kapsamında Derince ilçemizde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

İlk Ziyaret Kursiyerlerimize Oldu

Bayan Yavuz ilçe programları kapsamında ilçelerimizde bulunan ve birbirinden güzel ürünlerin üretildiği, vatandaşlarımızın sosyal-ekonomik ve kültürel anlamda gelişiminin sağlandığı Halk Eğitim Merkezlerini ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. 

Bayan Yavuz, her ilçede olduğu gibi Derince ilçemizde de Kusachi Kültür Merkezi’ni ziyaret edip, çalışmaları yerinde inceleyerek, farklı branşlardan oluşan sınıfları gezdi.

Bayan kursiyerlerle de bir süre sohbet eden ve onların yaptıkları çalışmalara eşlik eden Bayan Yavuz; “Kadınlarımızın eğitimi ve geleceğe güvenle bakması noktasında elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız.” diyerek, kursiyerlerin yaptıkları birbirinden güzel ürünleri beğeniyle inceleyip, kolaylıklar diledi. 

Ziyarette Selda Yavuz Hanımefendi’ye Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün eşi Şükran Aygün, Derince Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Neslihan Abay, Derince Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hatice Kandemir eşlik etti.

Minik Öğrencilerimiz Unutulmadı

Bayan Yavuz daha sonra Derince Bülent Türker Anaokulu’nu ziyaret ederek minik öğrencilerimizle bir araya geldi.  

Öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Bayan Yavuz, minik öğrencilerimizle bir araya gelerek keyifli dakikalar geçirdiler.

Minik öğrencilerimizin sıcak tavırlarıyla keyifli dakikalar geçiren Bayan Yavuz, her bir öğrencimizle sohbet edip, onlara çeşitli hediyeler vererek mutluluklarına ortak oldu. 

Şehitlerimizin Emetleri ve İhtiyaç Sahibi Aileler Hanelerinde Ziyaret Edildi 

Bayan Yavuz, Gönülden Gönüle Projesi kapsamında bugün Derince ilçesinde ikamet eden 14 aileyi ziyaret ederek, gönüllere dokundu.


Bayan Yavuz ilk olarak Şehitlerimiz; Nuri Demirel, Kenan Paloluoğlu, Fatih Kara’nın emanetlerine ziyarette bulunup, Vali Yavuz’un selamlarını ileterek hasbihal ederek, hayır dualarını aldı.


Vali Seddar Yavuz’un selamlarını alan ve bu sebeple mutluluklarını dile getiren şehitlerimizin aileleri: “Allah devletimize zeval vermesin. Dualarınız, hizmetleriniz kabul olsun.” diyerek, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmayan Vali Yavuz’a selamlarını ilettiler. 


Bayan Yavuz daha sonra Derince ilçemizin farklı mahallerinde ikamet eden 11 ihtiyaç sahibi aileyi hanelerinde ziyaret ederek ihtiyaç durumlarını yerinde inceledi.  

Hanelerin kapısını çalan, ihtiyaçlarını, sıkıntılarını dinleyerek eksikleri bizzat yerinde gören Bayan Yavuz, eksikliklerin giderilmesi konusunda gerekenlerin yapılacağını belirtti.


Ailelerin memnuniyetinin gözlemlendiği, hayır duaların ağızlardan eksik olmadığı ziyaretlerde: “Sizlerin evlerimize kadar gelerek bizi ziyaret etmesi, ziyadesiyle mutlu etti. Sorunlarımızı yerinde görüp yardımcı olmanızdan çok memnun olduk. Allah razı olsun.” diyerek Bayan Yavuz’u yolcu ettiler.   

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bayan Yavuz, Gününü Derince İlçemize Ayırdı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!