Bayan Yavuz Anne Şefkatiyle Her Bir Çocuğumuzun Gönlüne Işık Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Pandemi sebebiyle bir süredir ara verdikleri ziyaretlerine bugün başlayan Vali Seddar Yavuz ‘un eşi Selda Yavuz, İzmit ilçemizdeki Rehabilitasyon Merkezi ve Sevgi Evlerini ziyaret etti.

İlk Ziyaret Rehabilitasyon Merkezine Oldu

Günün ilk ziyaretini Kocaeli Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü’ne gerçekleştiren Bayan Yavuz, özel öğrencilerin çeşitli branşlarda eğitim gördükleri atölye sınıflarını gezdi. 

Atölye sınıflarında yapılan çalışmaları yakından gören ve özel öğrencilerimizle bir süre sohbet ederek, her birini tebrik eden Bayan Yavuz, daha sonra özel öğrencilerimiz için yemekhanede düzenlenen doğum günü etkinliğine katıldı.

Özel öğrencilerimiz ile birlikte onlar için hazırlanan  pastayı kesen Bayan Yavuz,  her birine güzel temennilerde bulunarak, hediyeler verdi.

Sevgiler Paylaşıldı, Çoğaldı

Bayan Yavuz’un sevgi evlerine yaptığı ilk ziyareti, yaşları 9-11 arasında değişen erkek öğrencilerimize oldu. Burada öğrencilerimiz tarafından karşılanan Bayan Yavuz, onlarla bir süre sohbet ederek hâl hatırlarını sordu. 


Sıkıntı ve taleplerini dinleyen, onlara çeşitli hediyeler vererek gönüllerini alan Bayan Yavuz: “Manevi anneniz olarak her zaman yanınızda olduğumu bilin. Her zaman kapımız sizlere açık bir sıkıntınız olduğunda gelin konuşalım. Sizler de benim çocuğumsunuz. Sizlerin başarıları bizleri gururlandırır, mutlu eder. Pandemi sebebiyle ziyaretlerimizi çok yapamadık ama bundan sonra daha sık bir araya gelmeye çalışacağız.” dedi. 


Valilik konağında da bir araya geleceklerini belirten Bayan Yavuz’un ziyaretlerinde özel bir isteklerinin olup olmadığı sorusuna “Canınızın sağlığı” diyen çocukların samimi cevaplarıyla sıcak bir ortam oluştu. Gülen ve mutlu yüzlerin keyif kattığı ziyarette Bayan Yavuz, öğrencilerin odalarını gezerek, temiz ve düzenli olmalarından dolayı her birini tebrik etti. 


Bir sonraki ziyaretlerini ise yaşları 11 ila 18 arasında değişen kız öğrencilerimizden oluşan Sevgi Evlerine oldu. 


Kız öğrencilerin heyecanlı ve mutlu gözleriyle karşılaşan Bayan Yavuz, her biriyle yakından ilgilendi.


Kızlarımız ile güzel dakikalar geçiren Bayan Yavuz: “Sizler bizim evlatlarımızsınız. Sizlerin mutlu olması bizi mutlu eder, her zaman yanınızdayız, bunu sakın unutmayın.” dedi. 


Kızlarımız, Bayan Yavuz’a odalarını, yattıkları yatakları ve dolaplarını göstererek, evlerini tanıttılar. 


Evlerin durumu, yapılan faaliyetler ve çocuklarımızın durumları hakkında bilgi de alan Bayan Yavuz’a ziyarette Aile Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Meral Altuntaş ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Taylan Ceylan eşlik etti. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bayan Yavuz Anne Şefkatiyle Her Bir Çocuğumuzun Gönlüne Işık Oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!