Tahir Büyükakın

Başyiğit Caddesi’nde üstyapı hızla ilerliyor

featured
DCIM100MEDIADJI_0031.JPG
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Büyükşehir, Başiskele Başyiğit Caddesi ile Kanal Yolu caddelerini birbirine bağlayacak yeni yol yapımı kapsamında, betonarme köprünün kiriş montajını tamamladı

Başyiğit Caddesi’nde üstyapı hızla ilerliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Başiskele Başyiğit ile Kanal Yolu caddelerini birbirine bağlayacak yeni yol yapımı çalışmaları kapsamında köprü kiriş montajı yapıldı. 32 adet ön germeli prefabrik kirişin monte edildiği betonarme köprüye ulaşımın sağlandığı yolun binder asfalt serimi tamamlandı. Köprünün döşeme betonu döküldü. Aşınma asfalt serimi ve yol çizgilerinin çizilmesi çalışması önümüzdeki günlerde yapılacak.

BAĞLANTI YOLUNA ASFALT SERİMİ YAPILDI

Başyiğit Caddesi ve Kanal Yolu caddelerini birleştirecek betonarme köprünün ayak imalatları tamamlandı. 45 adet fore kazığın çakıldığı betonarme köprünün bağlantı sağladığı Kanal Yolu Caddesinde binder asfalt serimi yapıldı. Köprünün tamamlanması sonrası her iki cadde ve köprüde son kat aşınma asfaltı serimi yapılarak ve yol çizgileri çizilerek, köprü ve yeni yol hizmete açılacak.

KİRAZ DERESİ ISLAH EDİLDİ

245 metre uzunluğunda Kiraz Deresi ıslah çalışmaları kapsamında taş duvar ve taş pere imalatları tamamlandı. Proje kapsamında, 20 bin 900 metreküp kazı, 7 bin 500 metreküpte dolgu çalışması yapıldı. Kiraz Deresi üzerinde dere ıslahı çalışmaları kapsamında 2 bin 155 metrekare harçlı pere, taş duvar, betonarme dere tabanı imalatları yapıldı. 3 bin 490 ton pilent miks temel, 2 bin 425 ton da binder ve aşınma asfalt serimi yapılacak yeni yol, Başiskele Kanal Yolu Caddesi İle Başyiğit Caddesi arasında ulaşımı kolaylaştıracak alternatif bir güzergâh olacak.

KÖPRÜ İKİ CADDEYİ BİRLEŞTİRİLECEK

Kiraz Deresi üzerine yapılan betonarme köprü ve Başyiğit ile Kanal Yolu caddelerini birleştirecek yeni yol ile her iki cadde arasında ulaşım daha kolaylaşacak. Başiskele’ye yeni bir cadde kazandıracak proje kapsamında 696 metre uzunluğunda yeni yola yapılan betonarme köprü ile Başyiğit ve Kanal Yolu caddeleri birleşecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başyiğit Caddesi’nde üstyapı hızla ilerliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!