Tahir Büyükakın

Başkanlardan Esnaf Ziyaretleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Başkanlardan Doğan Caddesi’nde Esnaf Ziyaretleri

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile birlikte Güzeller Mahallesi Doğan Caddesi esnaflarını ziyaret etti.

Başkanlar mahallelerde esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile birlikte mahallelerde esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor. AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş’ın yanı sıra mahalle ve ilçe teşkilat yöneticilerinin de katıldığı esnaf ziyaretleri kapsamında Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile birlikte Güzeller Mahallesi’nde Doğan Caddesi esnaflarına misafir oldu. Cadde üzerinde dükkanları bulunan esnafları tek tek ziyaret eden Büyükgöz ve Kaya, hayırlı işler ve bereketli kazançlar temennilerini esnaflara iletti. Alışveriş yapan vatandaşlarla da hasbihal eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzelilerin taleplerini ve önerilerini de dinledi. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkanlardan Esnaf Ziyaretleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!