Tahir Büyükakın

Başkan Zinnur Büyükgöz’den esnaf ziyareti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Hacı Halil Mahallesi esnafını ziyaret ederek hayırlı ve bol kazançlar diledi. Başkan Büyükgöz’e esnaf ziyaretinde AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Ak Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder, AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Enes Malkoç ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Başkan Büyükgöz esnafı dinledi
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Hacı Halil Mahallesi esnafını ziyaret ederek hayırlı ve bol kazançlar diledi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Hacı Halil Mahallesi esnafını ziyaret ederek hayırlı ve bol kazançlar diledi. Başkan Büyükgöz’e esnaf ziyaretinde AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Ak Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder, AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

HAYIR İŞLER DİLEDİ PROJELERİNİ ANLATTI

Hacı Halil Mahallesi Yazı Caddesindeki esnafı ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz esnafa hayırlı işler diledi, Gebze’ye yapılan hizmetleri ve projeleri esnafla paylaştı. Esnaftan çalışmalarla ilgili olumlu tepkiler alan Başkan Büyükgöz, “Pandemi döneminin izleri inşallah yavaş yavaş silinecek. Esnafımızın işleri normale dönmeye başladı. Kendilerine hayırlı ve bol kazançlar diliyorum. Esnafımızın fikirleri bizler için çok kıymetli. Hizmetimizin amacı esnafımız ve vatandaşımızı mutlu etmek. Bu sebeple onlarla fikir alış verişinde bulunuyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Zinnur Büyükgöz’den esnaf ziyareti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!