Tahir Büyükakın

Başkan Yıldızlı’dan 15 Temmuz mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Başkan Yıldızlı’dan 15 Temmuz mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı 15 Temmuz hain darbe girişiminin 6. yılı dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Başkan Yıldızlı yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

“Bağımsızlığımızın simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin bombalandığı, yüzlerce vatandaşımızın şehit ve gazi olduğu terör örgütü FETÖ’nün gerçekleştirdiği hain darbe girişiminin üzerinden 6 yıl geçti. Egemenliğin kayıtsız ve şartsız milletin olduğu Türkiye Cumhuriyeti’ndeki hiçbir kurum ve kuruluş içerisinde asla ve asla cemaatlere, terör gruplarına, vatanı bölmeye yönelik emellerini filizlendirmek isteyen zihniyetlere yer verilmemesi gerektiğini acı bir şekilde öğrendik. Ne üzücüdür ki Cumhuriyet Halk Partisi olarak defalarca bu hain darbe girişiminin siyasi ayağının araştırılması talebinde bulunsak da sürekli olarak reddedildik. Bu işin siyasi ayağı ortaya çıkartılmadıkça da vatanımız için tehlike henüz geçmemiştir. Göz göre göre yeni cemaat grupları doğurulmakta, devlet kademelerinde görevlendirilmektedir. Cumhuriyetimize, vatanımıza, istiklalimize kast edildiğinde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ndeki şu sözlerini hatırlayın, “Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklal ve Cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.” Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere vatan için bugüne kadar can veren tüm kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Yıldızlı’dan 15 Temmuz mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!