Başkan Yıldırım’ın 8 Mart Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Dilovalı bayanların ve tüm dünya kadınlarının gününü kutlayan Başkan Yıldırım, mesajında kadınların medeni, huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşı olduğunu ifade etti.

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Yıldırım, Dünya Kadınlar Günü’nün özünde kadına yönelik cinsiyet ayrımcılığını, kadına yönelik haksızlıkları ve kadınla ilgili yanlış bakış açılarını ortadan kaldırmayı amaçlayan bir gün olduğunu ifade ederek, “Ne var ki, AK Parti dönemi ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında ülkemizde kadınların her alanda hayatlarını kolaylaştırmak için gerekli düzenlemeler ve kanunlar yapılmıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve aynı şuurda çalışan dava arkadaşları olarak bizler cinsiyet ayrımcılığına izin vermiyor. Kadınlarımızın hayat şartlarının iyileştirilmesi, çalışma ve seçilme haklarının yaygınlaştırılması, toplumsal statülerinin güçlendirilmesi ile aile, iş ve siyasi hayatlarının eşit şartlarda devam etmesi için üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Yıldırım’ın 8 Mart Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!