Başkan Soyluçiçek: “İktidar Olduğumuz An Torpile, Liyakatsizliğe Son Vereceğiz!”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek,THY’nin verdiği ölüm ilanıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Bu ilanın kurumdaki kadrolaşmayı kanıtlar nitelikte olduğunu belirten Başkan Soyluçiçek,” AKP demek liyakatsızlik, iş bilmezliktir.”dedi.

AKP’nin torpille kurum ve kuruluşlara yandaş aldığını belirten Başkan Soyluçiçek;”Türk Hava Yolları’nın kurum imzalı bir cenaze ve başsağlığı ilanı sosyal medyada gündem oldu. Abdülkadir Şimşek isimli bir kişinin ölümü üzerine, kurumun çeşitli birimlerinde görevli ve aynı soyisimli dört personelin Şimşek’le yakınlıkları belirtilen ilan gündemi sarstı. Ve bir kez daha AKP’nin her yerde kadrolaştığını ve sadece kendi yandaşlarını önemli yerlere getirdiğini gözler önüne serdi. Tabii ki vefat eden Şimşek’e Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum fakat bu kadrolaşma konusu hafife alınacak bir husus değildir. AKP liyakatsızca davranmaktadır. Bir kurum ya da kuruluşa kendi ideolojisine sahip ve destekleyen kişi ya da kişileri almaktadır. Bu resmen incelenmesi ve sorgulanması gereken bir durumdur. AKP’nin  bu liyakatsizliğine dur demek, tekrar adaleti, hakkı, hukuku getirmek bizim en asli görevimizdir. Bu işin takipçisi olacağız. İlk seçimde bu likayasız düzene son vereceğiz. Torpili ortadan kaldıracağız. Önce emek diyeceğiz”şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Soyluçiçek: “İktidar Olduğumuz An Torpile, Liyakatsizliğe Son Vereceğiz!”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!