Başkan Şayir’den Kaymakam Kubilay’a hayırlı olsun ziyareti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, geçtiğimiz hafta yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Dilovası Kaymakamlığı görevine atanan Metin Kubilay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 624 mülki idare amirinin görev yerleri liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirilmişti. Bu kararnameyle birlikte Dilovası Kaymakamı olarak yaklaşık 5 yıldır Dilovası’nda görev yapan Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan’ın yerine İstanbul Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay Dilovası Kaymakamı olarak atanmıştı. 

ŞAYİR’DEN YENİ KAYMAKAMA ZİYARET 

Önceki gün görevine başlayan Kubilay’a ilk hayırlı olsun ziyaretini Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve meclis üyeleri gerçekleştirdi. 

BAŞKAN ŞAYİR, DİLOVASI HAKKINDA BİLGİ VERDİ 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ilçe ile ilgili genel bilgileri Kaymakam Kubilay’a aktardı. Dilovası Belediyesi’nin çalışmalarıyla ilgili de bilgiler paylaşan Başkan Şayir, “Dilovası Belediyesi olarak birçok önemli çalışmaya imza attık. Bundan sonra da Kaymakamlığımızla el ele vererek vatandaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Dilovası’nın yarınlarının bugününden daha iyi olması için çalışıyoruz. Bir kez daha Kaymakamımıza ilçemize hoş geldin diyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 

KAYMAKAMDAN TEŞEKKÜR 

Kaymakam Metin Kubilay ise ziyarette Başkan Şayir ve meclis üyelerine kendisine gösterdiği ilgi ve yakınlık nedeniyle teşekkür ederek, Dilovası için el ele vererek başarılı çalışmalara imza atacaklarını söyledi. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Şayir’den Kaymakam Kubilay’a hayırlı olsun ziyareti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!