Tahir Büyükakın

Başkan Şayir’den Kadir Gecesi Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Başkan Şayir’den Kadir Gecesi Mesajı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Şayir, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Manevi iklim ve rahmetin yoğun olduğu Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, Mübarek Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu gece, kâinatın ve varoluşun özeti olan Kur’an’ın indirildiği gecedir.

Kadir Gecesi’nde doruğa çıkan manevi güzelliklerin diğer günlerde de artarak devam etmesini ve millet olarak aramızdaki sabrı, hoşgörüyü, yardımlaşmayı arttırmasını, paylaşmayı ve özveriyi pekiştirmesini temenni ediyorum.

İnsanlığa bir rahmet kapısı, bir umut pınarı olarak bahşedilen Kadir Gecesi; aynı zamanda, hayatımızın çok hızlı seyreden akışı içinde geçmişimizi değerlendirerek sorgulama, günahlardan arınma, unutarak ve bilmeyerek işlediğimiz hatalara tövbe edip her türlü hırs, kişisel çekişme ve kaygılarımızdan uzak durarak af ve bağışlanma dileme zamanıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Dilovalı hemşerilerimin olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bu gecede yapılan duaların birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, salgın sürecinin sona ermesine, insanlığın barış, huzur ve saadetine vesile olmasını diliyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Şayir’den Kadir Gecesi Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!