Başkan Şayir, Sağlık Emekçisi Hemşireleri unutmadı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek görevi başında bulunan hemşirelere çiçek hediye edip, 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü’nü kutladı.

Dilovası Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Başkan Şayir’e Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Naci Yılmaz ve Hastane Müdürü Şükrü Gözalan eşlik etti.

12 Mayıs Hemşireler Günü nedeniyle hastanede görev yapan hemşireleri tek tek ziyaret eden Başkan Şayir, hemşirelere günün anısına çiçek takdim etti.

GAYRETİNİZİ AYAKTA ALKIŞLIYORUZ

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ziyarette yaptığı açıklamada, “Değerli sağlık çalışanlarımıza, hemşirelerimize minnetlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Hemşireler Gününüzü kutluyorum. Pandemi sürecinde ülkemiz ve dünya açısından önemli bir süreçte küresel salgınla mücadele noktasında sağlık çalışanlarımızın fedakârlıklarını hep birlikte bir kez daha gördük. Ailelerinden, sevdiklerinden, çocuklarından, eşlerinden ve evlerinden uzak kalarak toplumun mutluluğu ve sağlığı için büyük bir gayret ve çaba gösterdiklerine hepimiz şahidiz. Bu gayretlerinizi ayakta alkışlıyoruz. Yapmış olduğunuz bu fedakârlığı unutmayacağız. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Hemşireler Gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Bir sonraki Hemşireler Gününe daha sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir toplum olarak girmeyi temenni ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Şayir, Sağlık Emekçisi Hemşireleri unutmadı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!