Tahir Büyükakın

BAŞKAN CİHAN SOYLUÇİÇEK “23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI KUTLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

 

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Soyluçiçek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın dünya çocuklarının katılımıyla kutlanan, barış ve kardeşlik gibi değerleri içinde barındıran farklı kültürlerin aynı noktada buluşmasını sağlayan bir çocuk bayramı olduğunu belirtti.
Başkan Soyluçiçek mesajında, “Şanlı tarihimizin, çocuğundan, yaşlısına her Türk vatandaşına büyük bir gurur vermekte olduğu söyleyerek, “Sahip olduğumuz şanlı tarihimizi bilerek, çok zor şartlarda kazanılmış bir zaferin sonucu olan Cumhuriyetimizi, birlik ve beraberliğimizi koruyarak, toplumsal barışı sürekli kılarak aydınlık yarınlara emin adımlarla ilerleyeceğiz. Devletimizin tüm çabaları, çocuklarımıza gurur duyacakları bir Türkiye oluşturmak içindir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının dünya çocuklarının katılımıyla kutlanan, barış ve kardeşlik gibi değerleri içinde barındıran farklı kültürlerin aynı noktada buluşmasına sağlayan bir çocuk bayramı olduğunu da hatırlatarak, “Çocukları çok seven Atatürk, bu önemli günü çocuklara armağan ederken, sizlere verdiği önemi ve sevgiyi bir kez daha göstermiştir. Sizler Türkiye’nin gülen yüzüsünüz. Gelecek sizlerin ellerinde. Sizlerin tarihini-kültürünü iyi bilen, insana değer veren bireyler olarak yetiştiğinizi görmek, en büyük mutluluğumuz olacaktır. Ulus ve yurt sevgisiyle Cumhuriyet’i yükselteceğinize; Ulusunuz ve ülkeniz için her zaman en iyisini yapacağınıza inancımız sonsuzdur. Sizleri çok seviyor ve çok güveniyoruz” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BAŞKAN CİHAN SOYLUÇİÇEK “23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI KUTLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!