Tahir Büyükakın

Başkan Çiftçi‘den 15 Temmuz mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

15 Temmuz’un, kahraman milletimizin, vatan hainlerine karşı,  tarihte eşi görülmemiş bir cesaret ve kararlılıkla; ülkesine, devletine, iradesine sahip çıktığı günün yıl dönümü olduğunu ifade eden Başkan Çiftçi’nin mesajı şöyle ,”15 Temmuz gecesi, hürriyet aşığı bu millete zincir vurmayı tekrar denediler ve hamdolsun başaramadılar. Ezanımızı susturmak, bayrağımızı indirmek, milli iradeyi ayaklar altına almak, geleceğimizi karartmak isteyen hainleri, şanlı bir direnişle hüsrana uğrattık. 
Allah’ın yardımı, milletimizin cesareti, milyonlarca kardeşimizin duası ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemiz karanlık bir geceden aydınlık bir sabaha kavuşmuştur. Milletimiz kanı pahasına da olsa bu devletin, bu ülkenin de tek sahibinin kendisi olduğunu ve hür iradesine asla zincir vurdurmayacağını o gece tüm dünyaya ilan etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde ebediyete uğurladığımız şehitlerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyor, Gazilerimize Rabbimden sağlık ve afiyet niyaz ediyorum.”

ÇAYIROVA’DA 15 TEMMUZ PROGRAMI

Öte yandan Çayırova’da 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısıyla bir anma programı düzenlendi. Cuma günü saat 20.00’de Mehmet Akif İlkokulu önünden yürüyüşle başlayacak program Çayırova Polis Karakolu önünde devam edecek. Buradaki etkinlik saygı duruşu, istiklal marşı ve Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayacak. Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin günün anlamı ile ilgili konuşma yapacağı programda kum sanatı gösterisi ve ezgi sanatçısı Aykut Kuşkaya konser verecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Çiftçi‘den 15 Temmuz mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!