Başkan Büyükgöz’den işçilere moral ziyareti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Sarı Cami ve Meydan düzenleme çalışmasında, kuvvetli esen lodos nedeniyle meydana gelen kazada yaralanan işçiler Şahin Küçük ve Abdullah İster’i evlerinde ziyaret etti.

Başkan Büyükgöz’den yaralı işçilere moral ziyareti. Geçtiğimiz haftalarda, Sarı Cami ve Meydan düzenleme çalışmasında, kuvvetli esen lodos nedeniyle meydana gelen kazada yaralanan ve tedavilerine evlerinde devam eden işçileri, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ziyaret etti. İlk Yaralı işçilerden ilk olarak Şahin Küçük’ü  evinde ziyaret eden Başkan Büyükgöz  daha sonra Abdullah İster’i ziyaret etti. Tedavileri evlerinde devam eden işçilere geçmiş olsun temennilerini ileten Başkan Büyükgöz, “Şiddetli lodos nedeniyle meydana gelen elim kazada yaralanan işçi kardeşlerimizi ziyaret ettik. Hamdolsun kardeşlerimizin durumları iyi. Tedavileri evlerinde sürüyor. Kendilerine acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Büyükgöz’den işçilere moral ziyareti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!