Başkan Büyükgöz Yenikent ve Cumhuriyet’i Dinledi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Başkan Büyükgöz’den Halk Meclisleri

Yenikent ve Cumhuriyet’i Dinledi

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz mahallelerde Halk Meclisi toplantılarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Büyükgöz hafta sonu Yenikent ve Cumhuriyet mahallelerini dinledi.

Başkan Büyükgöz hafta sonu Yenikent ve Cumhuriyet mahallelerini dinledi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz mahallelerde Halk Meclisi toplantılarına hız kesmeden devam ediyor. Mahalle gezilerini, yoğun geçen hizmet ve ziyaretçi trafiğine rağmen ara vermeden sürdüren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Halk Meclislerinde vatandaşlar bir araya geliyor. Geçtiğimiz hafta sonu Yenikent ve Cumhuriyet mahallelerinde düzenlenen Halk Meclisi toplantılarında mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Büyükgöz, belediye çalışmaları ve hizmetlerine ilişkin de sunum gerçekleştiriyor.

VATANDAŞA KALEM KALEM HİZMET BİLGİSİ 

Kalem kalem mahallerde gerçekleştirilen belediye çalışmaları ve hizmetlerine ilişkin Halk Meclisi toplantılarında mahalle sakinlerini bilgilendiren  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Çözüm odaklı yaptığımız çalışmalar doğrultusunda vatandaşımızın istek ve taleplerini yerine getirmek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Gebzeli hemşerilerimizle bir araya gelerek sorunlarını dinlemeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Büyükgöz Yenikent ve Cumhuriyet’i Dinledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!